Очаква се днес от Продължаваме промяната - Демократична България да обявят окончателно

...
Очаква се днес от Продължаваме промяната - Демократична България да обявят окончателно
Коментари Харесай

Кючюк: България остана без еврокомисар

Очаква се през днешния ден от " Продължаваме промяната - Демократична България " да разгласят дефинитивно дали ще поддържат кабинет с мандат на ГЕРБ-СДС. Отсрочката беше поискана предходната седмица.

На форума „ Европейски Съюз среща Балканите “, проведен от еврокомисаря Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е, той от свое име и от името на ДПС още внезапно изрази позицията, че държавно управление би трябвало да има.

Кючюк беше обезпокоен от обстоятелството, че Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова е подала оставка като еврокомисар и е номинирана за министър-председател.

„ Трябва да се направи опит за държавно управление. Какво значи противното – да се откажем, да нямаме цели, да губим благоприятни условия. Изключително притеснително е, че България няма да има комисар. България ще отсъства на масата “, съобщи Кючюк.

Очаква се през днешния ден по-късно да се схванат позициите и на останалите партии за въпросите с изпълнителната власт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР